top of page

Contact

Wil je meer weten over een product, samenwerken, een leuk idee pitchen, advies over je nieuwe aankoop of een offerte opvragen voor een grotere bestelling? Stuur me een mailtje.

Studio

Je bent op afspraak erg welkom in mijn studio op stalen en kleuren in het echt te zien. Als ik alles op voorraad heb mag je je bestelling gelijk meenemen, betaling is dmv betaallink. Maak een afspraak door een mail te sturen naar info@lifeisagrid.nl Het adres is Daam Fockemalaan 22, 3818 KG amersfoort (let op: alleen bezoekadres!). Mijn studio is in het Eemklooster, Onze Lieve Vrouw ter Eem en post komt daar niet goed aan. Wil je iets opsturen? Laat het me weten dan mail ik je de juiste gegevens.

kvk 60618183
btw nl002269122b64

 

Verzenden

Alle bestellingen worden op donderdag en vrijdag verwerkt. Dat betekent dat ze in mijn studio worden voorbereid, gemonteerd (kapstokken), mooi ingepakt & verzonden. Vrijdag of zaterdag belt de bezorger bij je aan met een speciaal voor jou samengesteld pakket. Ik hoop dat je er heel blij mee bent!

De verzendkosten zijn € 6,95. Bestellingen vanaf € 150,00 worden gratis verzonden.

Bestel je een kapstok op maat, dan is de levertijd ongeveer 1 week. Dat komt omdat ik dan een aantal onderdelen speciaal moet bewerken. Dat vind ik superleuk om te doen, maar het kost natuurlijk even tijd. 


Retourneren

Ai! De ruimte is te klein, de kleur nét anders dan je had gedacht, of je gaat onverwacht op wereldreis. Kan gebeuren natuurlijk. Je mag jouw bestelling terugsturen. Ik ontvang die graag:

  • binnen 14 dagen na aankoop

  • in het vloeipapier om het messing of koper - deze mag niet zijn verwijderd, anders kunnen er kosten in rekening worden gebracht (kapstok)

  • in perfecte conditie, ongebruikt, onbeschadigd en geurloos 

  • in de originele verzenddoos

  • vergezeld van een mail naar info@lifeisagrid.nl waarin je omschrijft welk(e) artikel(en) je retourneert, de reden van je retour en je ordernummer

Als je de bovenstaande procedure volgt, komt het helemaal goed. Je ontvangt binnen 7 dagen na ontvangst van je retour het aankoopbedrag terug op je rekeningnummer.

bottom of page