__vandaag voor 11:00 besteld, morgen in huis (ma-vr) (NL)  __gratis verzending vanaf €150,- (NL)    __iDEAL + achteraf betalen + creditcard


Hoi! Laat je hieronder inspireren door foto's van kapstokliefhebbers.

Heb je een mooie foto van de kapstok in jouw interieur, dan vind ik het heel leuk om die toe te voegen aan deze verzameling!
→ mail me op info@lifeisagrid.nl of tag me op insta @lifeisagrid

 

Een nieuw ontwerp: experimenten met een transparante kapstok! Check mijn insta voor meer info. 

 


Je koperen of messing kapstok oppoetsen met een citroen 🍋 
Als je een kapstok hebt die besteld is na 8 januari 2019 kun je de houten uiteinden van de kapstok er gewoon even uit halen in plaatst van het hout af te plakken.

 

  

Sneak peek van mijn nieuwe productfotografie, met de nieuwe manier van knopen! Namelijk, de knoop verbergen in het koper of messing! Binnenkort meer.

 

 

 

 

 

Dit zijn de maten S, M & L met oranje en zwart draad. Prachtig als set! Doordat de houten onderdelen los zitten (bij kapstokken die geleverd zijn vanaf 8 januari 2019) is het mogelijk om de draad te knopen aan de binnenzijde van het koper of messing. Mega-grafisch!
 

Een combinatie van drie koperen kapstokken (L, M & S) met geel, oranje en zwart-wit draad tegen een gekleurde wand. De kleuren draad komen tegen een gekleurde wand nog mooier uit! De kapstokken hangen voor en over elkaar, juist die gelaagdheid en combinatie van maten vind ik mooi. 

 

 


Deze leuke nieuwe boutique in België @wardrobe_no.20 zocht hangende kledingrekken en koos voor de messing variant in verschillende maten met zwart draad. Ik maakte vooraf een ontwerp voor de 7 meter lange wand. Dat helpt om feeling te krijgen bij de maten en verhoudingen van de kledingrekken en de ruimte en te bepalen hoeveel kledingrekken er nodig zijn. Als extra bij dit plan hebben een aantal kleine kapstokken in maat S mooie plekjes in de boutique gekregen speciaal voor de allermooiste items uit de collectie. 

 

De kapstokken in koper met mosgroen en oranje draad doen het mooi in deze hal! Standaard is het draad van de kapstok 5 meter lang, (het draad gaat helemaal door het het materiaal en het hout heen, dus wil je weten hoeveel draad je aan beide zijden overhoudt is deze som handig: lengte draad min de breedte kapstok delen door twee.) maar als je meer lengte nodig hebt kun je dat ook aangeven bij je bestelling. Wat je over hebt aan lengte kun je afknippen en dichtsmelten of nochalant laten hangen. 
 

   

De kapstokken bij @cmoreconceptstore worden veel aangeraakt door de bezoekers en krijgen dan deze look. Spannend! Het koper is natuurlijk wel weer gewoon op te poetsen als je meer van glanzend houdt! 
pic: C-More Concept Store
 

De messing kapstok met zwart-wit draad in een kinderkamer! Maat S is heel geschikt om laag bij de grond te hangen zodat je kindje er goed bij kan. De verhouding van lang draad en een smalle kapstok (40 cm) is erg fraai.  

 

De koperen kapstok in M & S, zwart-wit & mosgroen voor een wand van kurk!
Tip: Deze kledinghangers van HAY zijn erg mooi en verfijnd bij de kapstok. Ze zijn er in koper, messing en zwart.
Thanks @sas_vdreek!
 

 

Messing kapstokken op maat (138 & 40 cm) met het favoriete oranje en mosgroene draad.
 

Kapstok in deze grafische slaapkamer is koper S + mosgroen draad
 

Heerlijke kleuren!
pic: C-More Concept Store
 

Messing kapstok + zwart draad -> Op maat gemaakt, 90 cm 
pic: @muk.vl
 

Outfit of the day ✨
Kapstok in deze leuke kinderkamer is maat M + zwart-wit draad?
pic: @
kristienvtongeren (insta)

 

maat M + L
pic: @stefanieunison (insta)

 

maat S, M + L
Blur Your Life, conceptstore

 

C-More Concept Store in het HonigComplex
pic: @cmoreconceptstore (insta)


etalage LEFF, conceptstore

 

© 2016 - 2020 Johanne de Heus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel